Over ons

Roam-ON is een Nederlands bedrijf dat samenwerkt met een aantal van 's werelds grootste mobiele telecommunicatieaanbieders om het gedoe van internationale reizen weg te nemen door landspecifieke internationale prepaid SIM-kaarten aan te bieden.

Roam-ON begon lokale SIM-kaarten te leveren voor reizigers uit de hele wereld. Vandaag spaart InternationalSIM dagelijks geld uit voor reizigers op 50 verschillende bestemmingen! We zijn erg trots om te zeggen dat sinds 2007 meer dan 500.000 reizigers ons hebben vertrouwd om hen verbonden te houden in het buitenland.

Onze missie is om u mobiele vrijheid te bieden! Je zou Facebook moeten kunnen updaten vanaf een strand in de Bahama's, muziek kunnen streamen tijdens het skiën in de Alpen of je mobiele GPS en Google maps kunnen gebruiken om je weg te vinden in New York. Allemaal zonder je zorgen te maken over thuiskomen van een enorme telefoonrekening!

Ons team is voortdurend op zoek naar de beste deals van telecomoperators wereldwijd.

Als u een reisbureau, reisblogger of telecomprovider bent en contact wilt opnemen, lees dan meer op onze operator- of gelieerde pagina.

 

Happy travels!

Roam-ON

Travel-Connectivity  BV
Varsseveldseweg 11-A
NL-7061GA Terborg
Kvk: 78092140 | BTW: NL.8612.61.550.B.01
+31 (0)314 820 225  [email protected]